Florin Cornel Stângă


Κεντρικός μέσος, γεννημένος στις 22 Ιουνίου 1978 στο Μπρασόφ της Ρουμανίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Nitramonia Făgăraş για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την ομάδα της πόλης του την F.C Brasov τη σεζόν 1997-98. Πραγματικός γυρολόγος των γηπέδων ο Stângă (Στίνγκα όπως προφέρεται στα Ελληνικά) άλλαξε 8 ομάδες πρίν καταλήξει στην πόλη της Ξάνθης για λογαριασμό της Skoda Ξάνθη. Οι Nitramonia FagarasMetrom Brasov, Cimentul FieniFC GhimbavJuventus Bucuresti, Forex Brasov και Pandurii Targu Jiu ήταν οι σύλλογοι που τον φιλοξένησαν (σε γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές είναι η αλήθεια).
Το 2010 ο Florin πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας. Το συμβόλαιό του λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ο ίδιος κατέληξε ξανά στην αγαπημένη του F.C Brasov αφου όμως πρόλαβε να πραγματοποιήσει ένα πέρασμα απο άλλη μια Ρουμανική ομάδα , την FCM Targu Mures.
«Κάποιοι πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι κάτι παραπάνω απ' αυτό...»


Bill Shankly