Jordan Barrington Stewart


Άγγλος αριστερός μπάκ (αγωνίζεται ακόμα και στην πτέρυγα), γεννημένος στο Birmingham στις 3 Μαρτίου του 1982.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Leicester City με την οποία αγωνίστηκε μια χρονιά στην Premier League. Στη διάρκεια της παρουσίας του στη Leicester, δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Bristol Rovers στην οποία αγωνίστηκε τέσσερις φορές. Η επιστροφή του στο Λέστερ συνοδεύτηκε απο την καταξίωση και τη μονιμοποίηση στο αρχικό σχήμα. Συνολικά έπαιξε με τη φανέλα της Leicester City 110 φορές έχοντας και 6 τέρματα στο ενεργητικό του.
Η σεζόν 2005-06 τον βρίσκει να υπογράφει στη Watford. Στα τρία χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα η πορεία του είχε αρχικά πολλές διακυμάνσεις. Ξεκίνησε ως βασικό στέλεχος αλλα έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Κατάφερε να επανέλθει, μάλιστα η απόδοσή του τον έφερε μια ανάσα απο τη Σκωτσέζικη Rangers. Στο τέλος της σεζόν 2007-08, έπειτα απο 105 παιχνίδια και 2 γκόλ η Watford τον αποδέσμευσε.
Τον Μάιο του 2008, μαζι με έναν ακόμα συμπαίκτη του στη Watford, τον Nathan Ellington, υπέγραψε στην μόλις υποβιβασμένη απο την Premier League, Derby County. Δέν ξεκίνησε αλλα ούτε και τελείωσε τη σεζόν ως βασικός, κάτι που έκανε στο μέσον της. Έπειτα απο 26 παιχνίδια και δύο τέρματα, κατέληξε την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών στη Sheffield Utd, στην οποία αγωνίστηκε 23 φορές, κυρίως σαν αλλαγή.
Το καλοκαίρι του 2010, ο Jordan υπογράφει στην ομάδα της Ξάνθης, όπου βρίσκει τον παλιό του συμπαίκτη Nathan Ellington. Συμμετείχε σε 14 παιχνίδια, πέτυχε ένα τέρμα και αποδεσμεύτηκε τον Μάιο του 2011 απο την ομάδα...   
«Κάποιοι πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι κάτι παραπάνω απ' αυτό...»


Bill Shankly