Bruno França Fogaça

Επιθετικός ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στο São Miguel Arcanjo της Βραζιλίας στις 11 Νοεμβρίου του 1981. Έχει ύψος 1,88 μ και βάρος 82 κιλά. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά στην Βραζιλία το 2000 στην Prudentópolis. Ακολουθεί η Marcílio Dias και η πρώτη του ευρωπαϊκή απόπειρα στην Elfsborg. Επιστρέφει στην Βραζιλία και την πρώτη του ομάδα για να φύγει μεσούσης της περιόδου στην Paysandu. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και το 2004 με τις ομάδες Marcílio Dias και Paraná. Το 2005 τον βρίσκει μέχρι το καλοκαίρι στην Avaí και έπειτα στην δεύτερη απόπειρα του για καριέρα στην ήπειρό μας. Παίζει για λογαριασμό της Πορτογαλικής Naval. Την σεζόν 2006-2007 έρχεται στην Ξάνθη. Αγωνίζεται σε 7 μάτς, πετυχαίνοντας ένα γκολ (εναντίον του Πανιώνιου). Και η δική του σταδιοδρομία λήγει άδοξα για να βρεθεί τις σεζόν 2007-2009 στην Marítimo.
Έπειτα απο ένα σύντομο περασμα (συνοδευόμενο απο πολλά χρήματα) στην Σαουδαραβική Al-Shaab, o Fogaca επέστρεψε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Rio Ave. Το 2010 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Bragantino,  ενω τη φετινή σεζόν βρίσκεται στη Guarani.

Μπορείτε να δείτε περισσότερο Bruno Fogaça στο site του www.brunofogaca.com


«Κάποιοι πιστεύουν πως το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι κάτι παραπάνω απ' αυτό...»


Bill Shankly